ZVV Middelburg zet sterke prestaties voort – ZVV Den Haag 1

6 oktober 2023
arash_denhaag

ZVV Middelburg heeft na een sterke voorbereiding indrukwekkende prestaties geleverd. Vrijdag 6 oktober stond er een spannende ontmoeting op het programma, waarbij ZVV Middelburg het opnam tegen ZVV Den Haag. Beide teams hebben al eerder tegen elkaar gespeeld in de voorbereiding, waarbij ZVV Den Haag als winnaar uit de bus kwam. Dit resultaat diende als extra motivatie voor de spelers van ZVV Middelburg om de wedstrijd aan te gaan.

Eerste helft:
Beide teams startten sterk, waarbij ZVV Den Haag beschikte over technische spelers die ZVV Middelburg in de beginfase onder druk zetten. Ondanks de technische spelers behield ZVV Middelburg een solide organisatie, waardoor de bezoekers niet gevaarlijk werden. Beide teams creΓ«erden kansen, maar slaagden er niet in om te scoren, mede dankzij scherpe keepers aan beide kanten. In de 6e minuut opende Thom de Nooijer de score voor ZVV Middelburg uit een corner, wat het team meer ruimte gaf om te spelen. Ondanks de toenemende druk van ZVV Den Haag slaagden ze er niet in om de gelijkmaker te scoren, mede door de sterke verdediging van ZVV Middelburg.

—- Rust —-

In de tweede helft bleven beide teams weer aanvallen en verdedigen. Waar de organisatie van ZVV Middelburg sterk stond te verdedigen in de eerste helft, begonnen ze de tweede helft minder scherp, waardoor ZVV Den Haag gevaarlijker werd. In de 22e minuut wist Achraf El Ghalbzouri de 1-1 te maken. ZVV Middelburg herstelde zich echter snel, verhoogde het tempo en creΓ«erde kansen. In de 23e minuut maakte Celino Davidse na een mooie combinatie met uitblinker Thom de Nooijer de 2-1. Na dit doelpunt verloor ZVV Den Haag de controle, maakte meer fouten en raakte de grip op de wedstrijd kwijt. ZVV Middelburg bleef gevaarlijk in de aanval en Eszra Mual besliste de wedstrijd in de 39e minuut door na goed druk te zetten de bal te veroveren en de 3-1 te scoren. In dit duel toonde ZVV Middelburg vastberadenheid, teamwork en veerkracht, wat resulteerde in een welverdiende overwinning.